Bij welke aandoeningen kunnen acupunctuur en Chi Kung helend zijn?

Traditionele Chinese geneeswijzen werken helend of verlichtend bij allerlei aandoeningen. Artsen uit de reguliere medische wetenschap bevestigen dit. In mijn praktijk pas ik acupunctuur toe bij veel verschillende klachten. Chi Kung-training geef ik aan iedereen die zuinig is op zijn/haar welzijn én aan mensen met lichamelijke of mentale klachten.

Welke aandoeningen zie ik regelmatig in mijn praktijk en trainingsruimte?

Borstkanker

Borstkanker, een diagnose die jouw leven compleet op z’n kop heeft gezet. Het vraagt waarschijnlijk veel van je, lichamelijk en emotioneel. En ook als de behandeling al een tijdje achter je ligt, kan je de gevolgen hiervan nog lang voelen.

Burn-out en chronische stress

Wil je je werknemers helpen om hun vitaliteit te optimaliseren? Ik geef ook incompany Chi Kung-trainingen bij bedrijven, op scholen en voor medewerkers in de zorg. Wil je hierover meer weten, 

Migraine en ernstige hoofdpijn

Jouw dagelijkse leven wordt regelmatig belemmerd door aanvallen van migraine of stevig hoofdpijn. Waarschijnlijk slik je hiervoor zware pijnstillers, die onprettige bijwerkingen kunnen hebben.

Langdurige pijn en SOLK

Lichamelijk uitgeput en geestelijk leeg: zo kun je je voelen met een burn-out. Het kan iedereen overkomen die het uiterste van zichzelf vraagt. Ook als je jong bent! In je herstel van burn-out kan Chi Kung een actieve rol spelen.